1 Aankomst-/vertrekdatum
1 Beschikbaar
1 Bezet
Beschikbaarheid
Aankomst
Vertrek
Reisgezelschap

Verstopplek.nl

Soms wil je gewoon rust. Je even terugtrekken. Verstoppen. Even tot adem komen. Je bent op zoek; je weet misschien niet eens waarnaar. Luister naar de geluiden uit de natuur en de stem van je hart. Mediteer; vindt de stilte. Geniet en ervaar rust! Je komt langzaam weer tot leven. Vakantiehuisjes verstopt in de natuur, de stad of op een eiland De huisjes op verstopplek.nl hebben stuk voor stuk iets unieks. De een is verstopt midden in de natuur. De andere staat op een Waddeneiland. Sommige huisjes zijn verstopt in de stad en vormen juist daar een oase in alle …

Verder lezen

Soms wil je gewoon rust. Je even terugtrekken. Verstoppen. Even tot adem komen. Je bent op zoek; je weet misschien niet eens waarnaar. Luister naar de geluiden uit de natuur en de stem van je hart. Mediteer; vindt de stilte. Geniet en ervaar rust! Je komt langzaam weer tot leven. Vakantiehuisjes verstopt in de natuur, de stad of op een eiland De huisjes op verstopplek.nl hebben stuk voor stuk iets unieks. De een is verstopt midden in de natuur. De andere staat op een Waddeneiland. Sommige huisjes zijn verstopt in de stad en vormen juist daar een oase in alle drukte van de stad. De huisjes bieden je echt de gelegenheid om weer even op te laden.

Minder tonen

Onze accommodaties

Giethoorn, Nederland | 1-6

2 Slaapkamers | 1 Badkamer

Check-in: Ma, Vr
Check-out: Ma, Vr
Vanaf € 150 / per nacht

Giethoorn, Nederland | 1-6

3 Slaapkamers | 1 Badkamer

Check-in: Ma, Vr
Check-out: Ma, Vr
Vanaf € 150 / per nacht

Midsland, Nederland | 1-5

3 Slaapkamers | 1 Badkamer

Check-in: Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za, Zo
Check-out: Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za, Zo
Vanaf € 93 / per nacht

Mooie, complete plekjes De huisjes op verstopplek.nl zijn liefdevol ingericht met mooie, duurzame meubels en woonaccessoires van onder andere Zuiver, Dutchbone, Sissiboy en de Sofa companie. We houden van Loods 5, TK MAX en de kringloop. En dat zie je overal terug. Geen standaard vakantiehuisje; maar echt iets unieks. We houden van gemak en lekkere koffie! In de huisjes staat standaard een Nespresso, combimagnetron en een vaatwasser. En omdat we tegen verspilling zijn vind je er vaak al kruiden en houdbare levensmiddelen die je mag gebruiken en eventueel aanvullen.