De Karkiet

Giethoorn, The Netherlands | 1-6 guests

2 Bedrooms | 1 Bathroom | View layout

Layout


Woonkamer / keuken (Living room, 40m2, Ground Floor)

Kinderslaapkamer (Bedroom, 8m2, Ground Floor)
  • 1x Bunk bed
  • 1x Doubler
  • 1x single bed
Slaapkamer (Bedroom, 12m2, 1st floor)
  • 1x double bed
Check-in: 4 p.m. - 9 p.m. | Check-out: 8 a.m. - 11 a.m.Dit idyllische natuurhuisje in Giethoorn is één van de best bewaarde geheimen van Nederland. Wanneer je vanaf de straatkant met een bruggetje het water oversteekt, loop je over een vlonderpad tussen het riet door, om uit te komen bij een heuse oase met schitterend uitzicht op de Bovenwijde. Eén ding is meteen duidelijk: hier ga je optimaal genieten van lange weekenden of heerlijke vakanties in eigen land! Het huisje is volledig gerenoveerd en geïsoleerd. Naast een CV met vloerverwarming is er een sfeervolle gashaard. De ruime open keuken is van vele gemakken voorzien. De woonkamer is smaakvol ingericht zodat je …

Continue reading

Dit idyllische natuurhuisje in Giethoorn is één van de best bewaarde geheimen van Nederland. Wanneer je vanaf de straatkant met een bruggetje het water oversteekt, loop je over een vlonderpad tussen het riet door, om uit te komen bij een heuse oase met schitterend uitzicht op de Bovenwijde. Eén ding is meteen duidelijk: hier ga je optimaal genieten van lange weekenden of heerlijke vakanties in eigen land! Het huisje is volledig gerenoveerd en geïsoleerd. Naast een CV met vloerverwarming is er een sfeervolle gashaard. De ruime open keuken is van vele gemakken voorzien. De woonkamer is smaakvol ingericht zodat je optimaal kunt genieten van het uitzicht. De omheinde tuin nodigt uit tot spelen en rusten in de lounge bank. In de tuin staat een mega grote trampoline waar de (grote) kinderen hun energie kwijt kunnen. Het huisje is geschikt voor maximaal 4 volwassennen en 2 kinderen.

Show less

Facilities

Dishwasher
Washing machine
Oven
Dryer
Wi-Fi
Television
Trampoline
Garden
Loungeset
Floor heating
Gas heater
Espresso machine
Freezer
Stair gate
Cutlery and tableware
Hifi system
Outdoor lighting
Garden furniture
Microwave
Board games
Barbecue
Refrigerator
Central Heating (CV)
Children's crib
High chair
Sitting area
Shower
Vrij uitzicht

Map

Surroundings

2 reviews

Outstanding (5.0/5)
M. Reemst-Querreveld(Natuurhuisje)
Outstanding
Sept. 16, 2022

Prachtig gelegen huisje. Wel goed om te weten dat je nog een mail ontvangt van de verhuurder (spamfolder) met details zoals locatie en afmetingen zelf mee te nemen bedlinnen. Trap kent geen leuning, maar het uitzicht maakt dat dubbel en dwars goed.

Antje Houmes
Outstanding
July 11, 2022

Fijn huisje, midden in de natuur. Met complete keuken en heerlijke trampoline en kajakken 'voor de pak'. Misschien minder geschikt voor echt kleine kinderen die nog een middagdutje doen. Daar vond ik het huisje te gehorig voor, door de deuren die niet helemaal goed sluiten. En je moet zelf beddengoed …

Continue reading

Fijn huisje, midden in de natuur. Met complete keuken en heerlijke trampoline en kajakken 'voor de pak'. Misschien minder geschikt voor echt kleine kinderen die nog een middagdutje doen. Daar vond ik het huisje te gehorig voor, door de deuren die niet helemaal goed sluiten. En je moet zelf beddengoed meenemen, iets om rekening mee te houden. De verhuurder is goed bereikbaar en gaat serieus om met feedback.

Show less


Leave a review
1 Arrival/departure date
1 Available
1 Occupied
From
€ 150 / per night

Arrival
Departure
Travel company
Total

Nothing is charged yet

Availability